Earth Strike Nederland

Algemene staking om de planeet te redden!

Earth Strike 11 mei

Beste,

Earth Strike gaat zaterdag 11 mei de straat op in Amsterdam en Groningen om te demonstreren voor het klimaat. Dit is het tweede Earth Strike protest in aanloop naar onze algemene staking die 27 september begint. Ons doel is verschillende organisaties te verbinden in de strijd voor een eerlijker klimaatbeleid. We nodigen jou en je organisatie van harte uit om bij dit protest aanwezig te zijn!

Doe mee!

Voor Earth Strike is het huidige klimaatbeleid niet toereikend. Door de straat op te gaan, hopen we een breder draagvlak voor onze staking te vinden. We maken daarmee duidelijk dat de regering en het bedrijfsleven niet meer om ons heen kunnen!

We zien overeenkomsten met jouw organisatie en zouden je daarom ook graag bij ons protest aanwezig zien. Wil je je met jouw organisatie of beweging aanmelden om als blok mee te lopen in Amsterdam of Groningen? Meld je organisatie dan via dit formulier aan.

We hebben vrijwilligers nodig!

Acties opzetten doen we niet alleen. We kunnen alle hulp gebruiken! Zin om mee te doen? Schrijf je dan in via ons inschrijfformulier!

Earth-Strike bestaat volledig uit enthousiaste vrijwilligers en activisten die een groot hart hebben voor het klimaat en rechtvaardigheid. Tot nu toe hebben we de kosten van onze organisatie onder onszelf verdeeld, maar we kunnen het niet alleen. Waar gaat het om? Geld voor flyers, posters, treinkaartjes, geluidsinstallaties. Mocht je een oproep willen doen voor een donatie, of misschien zelfs zelf een bijdrage willen leveren, dat kan via deze link. Met iedere donatie, hoe klein ook, kunnen we al heel veel!

Deel onze actie!

We proberen natuurlijk zo veel mogelijk mensen de straten op te krijgen voor rechtvaardige klimaatactie. Om dit te doen is het dan ook belangrijk dat iedereen het weet.

Op onze website staat een lijst met ‘partners’. Dit zijn organisaties die Earth Strike steunen, het zou super fijn zijn als jouw organisatie daar ook bij kan staan! Mogen we de naam van je/jullie organisatie gebruiken, dan horen we dat heel graag! Dat kan via een reply op deze mail, of een appje naar 06-33922075.

Verder helpt het volgen en delen van onze socials enorm bij het bereiken van nieuwe mensen. Help je mee onze boodschap te verspreiden?

Met groene groet,
Earth Strike Nederland
06-33922075

Doe mee!

Aan de hand van je locatie kunnen we je bereiken over acties bij jou in de buurt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Recente berichten

Programma Amsterdam en Groningen 7 mei 2019
Gezamenlijke actie op Utrecht Centraal 12 april 2019
Nieuwsbrief #5 2 april 2019
Update klimaatmars 7 maart 2019
Nieuwsbrief #4 1 maart 2019

Social media

Volg ons nu op social media en blijf op de hoogte!