Earth Strike Nederland

Algemene staking om de planeet te redden!

Nieuwsbrief #4

Gepubliceerd op 1 maart 2019

Beste klimaatdrammer,

Heb jij ons gespot op de scholierenstakingen van 7 en 14 februari? Scholieren gingen op deze dagen massaal de straat op om hun toekomst veilig te stellen en een duidelijk signaal af te geven aan de politiek. Ook steunden 350 wetenschappers het protest in een open brief aan de jonge klimaatstakers. Daarin is onder meer te lezen dat Nederland nu niet aan de internationaal opgestelde klimaatdoelen voldoet en dat het huidige klimaatakkoord te vrijblijvend is.

Des te meer reden om NU in actie te komen! Verspreid de boodschap en krijt mee voor het klimaat. Earth Strike laat overal in Nederland met krijt een oproep achter en jij kunt mee doen! Pak een krijtje en laat iedereen zien hoe urgent het klimaatprobleem is. Deel je kunstwerk met ons op social media door de #KrijtvoorKlimaat aan je bericht toe te voegen en door ons (@EarthStrikeNL) te taggen

Terwijl wij ons voorbereiden op onze tweede staking op 11 mei (in Amsterdam, Eindhoven en Groningen) zijn er nog meer activiteiten waarbij we onze stem zullen laten horen. Zo is er 10 maart in Amsterdam de klimaatmars waar wij natuurlijk ook bij aanwezig zijn.

Tot slot hebben wij een heuse Earth Strike podcast opgenomen. Luister nu hier naar aflevering #1 & #2 van de Klimaatdrammers en kom alles te weten over wie we zijn en wat we doen.

De interessantste nieuwsartikelen, media en literatuur van de laatste maand:

Veel lees-, luister- en kijkplezier!

Doe mee!

Aan de hand van je locatie kunnen we je bereiken over acties bij jou in de buurt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Recente berichten

Programma Amsterdam en Groningen 7 mei 2019
Gezamenlijke actie op Utrecht Centraal 12 april 2019
Nieuwsbrief #5 2 april 2019
Update klimaatmars 7 maart 2019
Nieuwsbrief #4 1 maart 2019

Social media

Volg ons nu op social media en blijf op de hoogte!